Einar Sports arrow_drop_down arrow_drop_up

Om oss

Historia Einar Sports

Einar Sports startades 2003 och är idag en av Sveriges största idrottsarrangörer. Allt började med Sweden Sports Academy sommarläger för ungdomar i Sandared där vi än idag arrangerar läger ett par veckor varje sommar. Sweden Sports Academy har vuxit och finns nu på fyra orter med tio olika idrotter och sporter, vi riktar oss till barn och unga som är 8-16 år. Under 2021 kunde vi välkomna vår senaste nyhet e-sport och under sommaren arrangerades de första lägret med e-sport som inriktning.

Under dessa år har företaget vuxit och idrottsfamiljen har blivit allt större. Idag arrangeras kurser och läger för barn, unga och vuxna i över 170 städer.

Under årets övriga veckor arrangerar Einar Sports kurser för barn och unga mellan 1-6 år. Här får barnen välja mellan gymnastik, fotboll, eller olika idrotter  som testas under samma kurs. Vi arbetar för att hjälpa barnen att hitta glädjen i idrotten. Vi ser våra kurser som en bra start på en aktiv fritid och hoppas att detta intresse ska växa och finnas med genom livet.

Vi har vårt huvudkontor i Växjö där vi är 7 medarbetare som arbetar heltid med företaget. Runt om i Sverige har vi över 300 ledare som arbetar i våra olika verksamheter.